XAVI`S GALLERY UPDATED

Här kommer en liten beskrivning om Xavi från Anne & Thomas i Waterloo!

 

Lite nya bilder på Xavi, har jag lagt in i hans egna galleri. Bara klicka på hans namn så kommer ni till galleriet.

Vi har börjat med hundträningskurser, 1g/veckan på ett ställe som heter Alpha Dog. Det är en hundbruksklubb 30 min lektion på ett inhägnat område (med lite agility redskap) och den andra som också är 1g/veckan med en hundtränare i små grupper (2-3 hundar). Då är vi ute på fälten/skogen utan koppel och tränar inkallning, stopp, stanna, fot, osv. Det är under dessa kurser som Xavi har utvecklats mest, han är fantastisk bra på inkallning men som den ridgeback han ändå är, så har inte sitt/ligg så stor framgång i fuktiga och blöta miljöer :) Det är så härligt att se honom springa och busa i det fria...

Det är flera (tränare) på kurserna som har sagt att Xavi har ändrat deras syn på RR och det känns ju väldigt bra att höra!

Det är annars svårt att beskriva Xavi utan att använda sig av alla superlativ som finns :) Han är otroligt social, sällskaplig, fungerar jättebra med barnen; är med och "nattar" varje kväll. Ligger en liten stund i bådas sovrum på mattan nedanför sängen (kan bero på att det är fårskinnspälsar?!?) :)

Han är bra på att vara ensam hemma, 1-2h utan problem, men han missar inte en chans att göra konfetti av hushållsrullen, servetter eller annat pappersbaserat.... Tomma och hopvikta tetrapack som glöms kvar på diskbänken är mums.... Jag kan säga att vi har blivit väldigt BRA på att städa och plocka undan :)

Thomas har gett upp sin favvoplats i soffan för länge sen´ och på kvällarna är det ingen av dem som lämnar soffan frivilligt. De kan ligga och mysa hur länge som helst...

Han har tillfört vår familj så mycket och vi är så glada att vi har honom.

Xavi har numera en egen scarf vi tyckte han var så fin i det

Många kramar till er alla,

Anne

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna