I HAD TO SHARE

I går när jag öppnade min mail, låg detta underbara meddelande från en av våra valpköpare! Det berörde oss alla :) tusen tack!

 

Hej!

Tänkte bara berätta om vår fantastiska tjej.. Jag har legat väldigt väldigt dålig nu i flera dagar. Har inte kunnat gå upp från sängen knappt. Min älskade tjej har verkligen skött om sin matte. Hon har legat på min mage (där jag haft ont) och hon följer med mig det få gångerna jag tagit mig upp, nästan för att se så jag verkligen kommer fram.Hon delar huvudkudde med matte så jag får värme och närhet. Får en och annan uppmuntrande puss av henne med jämna mellanrum. Man ser på henne att hon vill hjälpa och finnas där.

Som tur är har mina nära och kära hjälpt mig att ut henne så hon får sin motion, men jag ska säga att hon har inte velat lämna mig i huset ensam. Efter mycket om och men har hon ändå följt med.

Men herregud här snackar vi trooogen trooogen vän. Jag blir tårögd när jag tänker på vilken hund jag har. Finns inga ord som kan beskriva henne. Hon är mer än vad man kan önska sig...

Evigt tack för denna prinsessa som vi älskar mest på denna jord!! Ni har verkligen lyckats föda upp trygga säkra fantastiska vänner!!

Tack tack tack... ❤

Kram från oss!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna