GREETING FROM LUNA WITH FAMILY

Awena x Wilson daughter Ghali Excellent Yale"Luna"

Allt går jättebra med Luna, hon är lika underbar som alltid! Luna följer med Maxime överallt och det funkar jättebra! Hon är väldigt social och tycker det är toppen att träffa nya hundar att leka med, inom hästvärlden finns det ju en och annan hund... Vi har tur för Luna ÄLSKAR att åka bil (eftersom hon följer med Maxime får hon åka en del bil). Hon vet att när skåpbilen startas, då får man ligga och sova en stund med huvudet i husses knä (hon har bälte, så vi är lagliga ;-)) och sedan kommer man fram till ett spännande ställe där det brukar finnas åtminstone en hund som man kan leka med. Är det någon gång att hon inte får följa med, om jag tex. är hemma, står hon vid dörren och tittar när Husse åker (vi har ett fönster jämte dörren), så sött!!

Eftersom hon har varit med så mycket är hon dock otroligt okomplicerad. Får hon vara med oss kan hon sova överallt, hon känns väldigt trygg.

Kram Matilda Maxime & Luna

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna