OUR BELGIAN BOY!

I received this dear message from mum Anne Xavi´s owner!

He lives in Belgium, Waterloo with his Swedish family.

 

Hej Helene!

Ettårsdagen närmar sig och vi har redan hunnit med ett "bokslut" över de åtta månader vi haft tillsammans med vår bästa Xavi! Vi är så glada för honom, vi är glada över att vi bestämde oss för en RR och inte minst för att vi valde en Ghaliunge ;) Elton & Elliot säger att den lyckligaste dagen i deras liv var när vi hämtade honom :) ...och det känns ju fantastiskt bra!!

Tänk att han fick en "andra chans", tack för att ni lät honom leva, vi tänker ofta på det och försöker förvalta det på bästa tänkbara sätt. Han har en cool personlihget och massor med humor , inte minst när han är leksugen och kommer dragandes med alla möjliga prylar och försöker få igång oss...då det är inte lätt att hålla sig för skratt :))) Men det som har gjort mest intryck på oss är hans behov av närhet och värme... Vilken fantastisk vän vi har!

Tusen tack Anne för dessa fina rader, för alla bilder och uppdateringar du förser oss med.

Han kunde inte fått ett bättre hem:)

Ser så fram emot att träffa er nästa helg.

Och alla ni andra som kommer på vår 1-års träff:) ska bli så kul!

 

Today are the puppies 13 days old! I have updated the puppyblogg HERE with a little report from the puppypen and some new pictures!

Enjoy:)

 

Lovely Xavi

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna