EN KVÄLL ATT MINNAS!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

En oförglömlig kväll fylld med överraskningar, glädje och känslor:) Jag kan inte med ord beskriva hur rörd jag blev av denna fina överraskning och 50 års present:) Stort TACK till alla mina valpköpare som arrangerat denna kväll bara för mig med god mat,dryck och trevligt sällskap på Skanörs fiskrökeri och för den otroligt fina presenten:) Den hund som ska få pryda linneduken är vår allra käraste stamtik Asla som är mamma till vår A,B och D-kull! Hon som kommer att få måla Asla´s porträtt heter Elisabeth Dunér och bor i Ljunghusen utmed Falsterbokanalen.Återigen tusen tack:) och tack till Helene Volkert, Anne Thell Ulfshög och Emma Månsson som tagit sin tid och ork att arrangera detta för mig. En kväll att minnas och ett minne för livet.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna