SEVCH GHALI GREAT DUCHESS

I received this lovely picture in my mobile yesterday:)
It´s Sevch Ghali Great Duchess"Enzi" from our D-litter (Asla x Minos) and her two legged little sister Alma 

I also reveived this kind words below from mum Linn:) only in Swedish.

Hej!

Ville bara informera lite om hur vi har det med nyförvärvet i familjen. Vår lilla tös heter Alma. Enzi är en helt fantastisk storasyster. Hon har full koll på vad som händer. Hon vill gärna vara nära Alma, hon är så försiktig när hon nosar på henne. David och jag har sett nya sidor hos denna underbara hund! Hon är helt otroligt förstående på ett sätt som man inte tror om hundar. Hon är så mycket mer än en hund. Hon lixom förstår att det är mycket med en bebis, hon ser på en och visar att hon förstår att det är fullt upp. Vi försöker ta varje tillfälle vi får att gosa och mysa med Enzi. När det är matdax för Alma är Enzi där och hjälper till och brukar hoppa upp jämte oss i soffan och lixom bara finnas där som stöd.

Nattetid så är Enzi lycklig när hon får precis som vanligt ligga jämte mamma och pappa i sängen och få egen kvalitetstid :) återigen vill jag bara tala om för dig Helene vilken jäkla hund vi fått, hon växer för varje dag. Man tror att hon inte kan bli bättre men så visar hon nya sidor och överraskar en. Hon är verkligen helt unik! Hade aldrig drömt om att en hund kunde vara så, så jag finner knappt ord för det! Men hon är bara helt jäkla bäst! :) Tusen tack för att hon blev hon ❤

Kram :)

Enzi Alma 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna