NEW UPDATES!

Tackar för alla Glad Påsk hälsningar som jag/vi fått :) det verkar som alla haft en underbar Påsk med god mat och fint väder, härligt:)!
Ny design på hemsidan, inget jag ville! Men var tvingad till av Hemsida 24:( Detta innebär att en hel del behöver ändras, så som färger med mera. Det får komma efter hand. Förutom ändringarna har jag en held del bilder och resultat att uppdatera som även de får komma efterhand. Jag är i alla fall väldigt glad över alla fina bilder och hälsningar:)
Lite uppdateringar gjorda:
Äntligen en ny sida till Keniya, med utställningsbilder, den hittar ni här >>
Brunette´s lydnads sida uppdaterad, här >>
Chimmes senaste spårresultat hittar ni här >> den är inte helt färdig, fattas resultat från förra året.
Har lagt upp fler härliga bilder på Quita stylen, dom hittar ni här >>
Några födelsedagsbilder från E-kullen hittar ni här >> och från F-kullen här >>
Nedan kommer det en hel del bilder på våra hundar som vi fött upp, som ägarna har skickat till mig via mobilen men även via mail och facebook. Det finns även några som jag har tagit, tusen tack för alla härliga bilder:)!
I galleriet finns det bilder på Safir sonen Texas och hans nya utesäng, jag har fått en hälsning från Safir systern Nessie och mycket mer:)! Enjoy!!!

En helt underbar bild på Awena sonen Eldar :) galleriet hittar ni längre ner!

Eldar

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna