GREETINGS FROM KENIYA

Safir´s lovely daughter "Keniya" Ghali For I`M Flavour, from our F-litter.
I received an email from mum Ida, a small report about  what is happening in their everyday life:)
Thank you:)!

Report from Karlstad, only in Swedish!

Hej Helene!

Herregud va längesedan det var jag skrev nu! Vi har mer än fullt upp här just nu då vi ska flytta.
Det ska verkligen bli så härligt med hus nu till sommaren och kanske framför allt för Kenyas skull då hon verkligen älskar att bara strosa omkring o slappa utomhus när det är fint väder. Huset ligger på landet med en stor gräsmatta och skogen runt hörnet.

 Annars är allt bra med våran lilla skrutt. Hon har precis haft sitt andra löp så hennes humör har inte varit på topp men nu börjar hon bli sig själv igen.

Vi ska med SRRS på en spårdag nu i maj, och vi ska även försöka boka in ett spårprov nu i vår.
Henrik golfar så mycket han hinner under helgerna och då brukar Keniya få följa med honom när det passar. Keniya gillar verkligen att vara med, kanske främst för att hon alltid får en kokt korv i golfkiosken efter avslutad runda! :)

 Vi har varit ute på lekträff med Ulrika som sitter i SRRS mellan´s styrelse och hennes Jack som är 14 månader. Först var Keniya väldigt sur och fräsig mot den där stora, glada och galna killen men efter ett tag tyckte hon att det var rätt roligt ändå. Keniya umgås främst med hundar som är lika stora eller mindre och då är det hon som styr och är vildast i leken. Så det var nyttigt för henne att även umgås med hundar större än henne själv.

Idag är det jättetråkigt väder med regn och blåst. Då får man med all styrka dra ut Keniya ur porten för hon vill verkligen inte gå ut när hon ser vad det är för väder haha! Även fast hon har regnrocken på (som brukar hjälpa lite) så tycker hon att det räcker med en snabb kiss direkt utanför porten och sen in igen!

 Ja, men nu har du fått en liten update i alla fall. När vi väl har flyttat och kommit i ordning lovar jag en massa bilder på Keniya i hennes trädgård! :) Bilden jag skickar med tog jag just nu på Keniya där hon brukar sitta och se ut genom fönstret över Karlstad.

 
Massa kramar från oss!

Lovely Keniya

Keniya

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna