SLEEP TIGHT SWEET JAMBA ♥!

So very sad:(! there is a new beautiful star shining in the sky!
Seuch Sevch Ghali Adani af Argos"Jamba" born in our A-litter, (Asla x Argos)
 
I want to send all my love to Jamba´s wonderful owner Ingvar ♥
who loved and cared for him his 11½ years in life.
He has been a dear friend to us for so many years. So I understand that Jamba had that special wonderful way.
I really understand that it is a very difficult time for you now and for Troyan who lost his best four-legged brother. Now he runs free with mom and dad and all his siblings who are not with us any longer.
Our thoughts are with you...
 
Beautiful Jamba I have so many great memories with you. You were special and always will be. You are deeply missed and will always have a special place in my heart and be remembered as the happy loving dog you were.
 
Run free sweet Jamba...

R.I.P 2005-08-25 - 2017- 03-11

Love full words from Ingvar to Jamba
I helgen fick min otroligt älskade Jambagubbe somna in ❤️
Tomrummet han lämnar efter sig går inte att beskriva. De band man knyter till sin fyrbenta vän är så starka. Det största hjärta jag någonsin har mött. Envis som synden, gjorde som han tyckte men alltid med ett hjärta av det renaste guld ❤️ Och de hundra rynkorna i pannan för en korvbit till. Alla gånger han lurat mig totalt för att få sin vilja igenom. Alla gånger vi gått vilse i skogen tillsammans. All den kärlek han visade. All den vänskap han visade.
Min älskade älskade Jamba, min vapendragare i vått och i torrt, jag kommer att sakna Dig så ❤️ ❤️ ❤️

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna