♥ CH GHALI ATIF AF ARGOS"HANNIBAL" ♥

I have received lovely words from Hannibal´s owner Louise ♥
Hannibal is born in our A-litter in 2005, and is today 13 years and 7 months old ♥ ♥ ♥
Thank you Lolo ♥ 

Hej
Var på årliga kontrollen med Hannibal här i veckan och allt ser tipp topp ut. Hjärtat slår regelbundet och fint, lungor låter bra och alla prover såg fina ut så när som på lite låga levervärden men hon tog ett extra prov och skockade i väg. Han är pigg och glad och älskar att gå till vet för där får han gotte när han är duktig. Han gick själv upp på vågen (något han aldrig gillat) 5 ggr för att visa hur duktig han är och för att han ska gå en godbit
Vilken supervovve jag har fått äran att dela mitt liv med älskar honom innerligt
Min fina Hannibuse min ögonsten
Tack finaste för förtroendet

Stor kram och många nospussar från mig och Hannibal 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna