Inte fel med en kontinentalsäng

Sängen, det är ju den möbel vi tillbringar allra mest tid i, vi sover ju faktiskt en tredjedel av våra liv! Att då ha en skön säng, det är ett måste! Själv föredrar jag att ha en så kallad kontinentalsäng. Den är stor, lyxig, hög samt att det känns som att man sover på hotell i en sådan säng. Om du vill jämföra olika kontinentalsängar, så kan du göra det på Bästaprodukterna.com. Dock är det så att det finns en del saker att tänka på inför köpet av en ny säng.

Bra saker att tänka på då du ska köpa en säng

Även om du har bestämt att det är just en kontinentalsäng du vill köpa eller en annan modell, så finns det lite andra saker att tänka på. Madrassens hårdhet till exemepel. Den styrs bland annat av hur du sover samt hur tung du är. Sedan kan det vara bra att veta att om ni är två i sängen och ska ha en dubbelsäng, så kan det krävas två olika madrasser, så att ni båda får det som passar er.

För att kunna känna av hur hård eller mjuk madrass du behöver, så kan det vara bra att gå till en sängaffär och testa olika. Se till att lägga dig i den ställning du sover samt ligg i sängen minst 5-10 minuter. Det för att verkligen hinna känna av hur den känns. 

2 Sep 2022